Design:
Sklepy internetowe

Zepter

Lansare Catan Europa Brasov

Luni 28 mai 2012 la ora 19:00, a avut loc lansarea jocului Colonistii din Catan Europa in Brasov, in ceainaria Ceai et caetera, str. Castelului, nr. 37.

Participantilor la eveniment le-au fost prezentate regulile jocului, au alcatuit mese de cate 4 jucatori, si au jucat in premiera, in Brasov, acest joc.
Am intrebat pe cei prezenti despre cum li s-a parut jocul si raspunsurile au fost pozitive, cei mai multi sustinand ca vor mai juca si cu alta ocazie. Colonistii din Catan Europa s-a dovedit a fi un joc plin de surprize, cu frecvente rasturnari de situatie, jucatorii ramasi in urma cu dezvoltarea, au reusit sa se redreseze si o parte din ei chiar au castigat in final. Pe langa resursele clasice: lemn, oi, piatra, cereale concurentii au schimbat sare, au avut bani pe care i-au folosit pentru a se dezvolta.

Strategia castigatoare:

Se pare ca la inceputul jocului trebuie sa te axezi pe construirea de posturi comerciale noi, sa ai cat mai multe marfuri deblocate, ce poti sa le plasezi ulterior. Resursa ÔÇťcerealeÔÇŁ  pare a fi cea mai importanta pentru strategia aceasta, deoarece negustorul se poate deplasa folosind cerealele. Dupa ce reusesti sa iti plasezi o buna parte din posturile comerciale, trebuie sa incepi si constructia de drumuri si caravane. Pentru acest lucru este foarte important sa ai acces la resursa ÔÇťsareÔÇŁ, pentru deplasarea caravanei.

La finalul intalnirii, s-a organizat o tombola cu premiul Colonistii din Catan Europa, oferit de Ideal Board Games. Castigatorul acestui premiu a fost Alin Teritean, din Brasov, un mare pasionat de board games.

Multumim celor care au participat la eveniment, si multumim si celor de la Ideal Board Games pentru ca au adus in Romania inca un joc minunat.

Cateva poze de la eveniment: http://lumeaboardgames.ro/lansare-catan-europa-galerie-foto

Viziteaza magazinul Lumeaboardgames.ro pe ShopMania
Un produs Device F.M.S.
Lumea Board Games ┬ę 2012