Design:
Sklepy internetowe

Zepter

Politica de confidentialitate

Lumea Board Games se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Lumea Board Games administreaza în conditii de siguranta, conform legii si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clientii website-ului. Formularul de comanda / înregistrare prezentat pe website cere informatii prin care clientii pot fi identificati sau pentru a-i contacta si pentru a procesa solicitarile acestora.

S.C. LUMEA BOARD GAMES S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 23060.

Datele colectate sunt folosite numai în urmatoarele scopuri:

    - Expedierea si facturarea comenzilor.
    - Rezolvarea anumitor nemultumiri sau pl├óngerile referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
    - Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale website-ului.
    - Trimiterea de buletine informative periodice cu aprobarea clientilor.    
    - Trimiterea de felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate catre partenerii contractuali care asigura serviciile de curierat.

Compania utilizeaza metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Serverele pe care website-ul este gazduit de catre o firma de specialitate (ISP), sunt protejate de la acces fizic si de la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii în domeniu si, daca este cazul, le aplicam în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre companie, este periodic analizata din punct de vedere al securitatii. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate folosirii mediilor nesecurizate de comunicatie (de exemplu e-mail) sau datorate ISP-urilor.

Pentru informare, suport si reclamatii ne puteti contacta la adresele: lumeaboardgames[at]gmail[dot]com contact[at]lumeaboardgames[dot]ro

Viziteaza magazinul Lumeaboardgames.ro pe ShopMania
Un produs Device F.M.S.
Lumea Board Games ┬ę 2012