Design:
Sklepy internetowe

Zepter

C.N. de Carcassonne, Brasov 2013

Lumeaboardgames.ro și Cutia.ro au organizat pentru al treilea an consecutiv la Brașov, în ceainăria Ceai et caetera, etapa locală a Campionatului Național de Carcassonne.

 

La competiția desfășurată duminică, 2 iunie 2013, au fost în total 18 participanți: 12 băieți și 6 fete. După ce a fost efectuată tragerea la sorți a primei runde, jucătorii au fost împărțiți la cele 9 mese de joc. Turneul s-a disputat în sistem elvețian, locul 1 și locul 2 la finalul fiecărei runde, fiind nevoiți să joace între ei. Atmosfera a fost placută dar, competiția a fost acerbă. Toți participanții și-au dorit calificarea în finală.

 

După prima rundă, Claudiu Petroiu și Claudiu Morărescu se aflau pe primele 2 locuri. Cei doi au jucat împreună în runda a doua, Claudiu Petroiu ieșind învingător. În runda a treia Claudiu Petroiu s-a întâlnit cu Robert Schneiduch (și el tot cu 2 victorii). A fost un meci foarte strâns, câștigat în final de Robert cu scorul de 105-89. Un alt meci interesant a fost acela dintre Nadia Comănici și Lidia Prundar. Amândouă aveau câte 2 victorii, iar un egal le ducea pe amândouă în finala din 5 octombrie. Însă nu a fost așa, iar Lidia a câștigat meciul cu scorul de 121-104.

 

Iată și clasamentul final al competiției:

 

Primii 5 jucători calificați pentru finală sunt în ordinea punctajului obținut: Robert Schneiduch, Lidia Prundar, Claudiu Petroiu, Andra Susciuc Baciu, Ionuț Prigore. Ei sunt cei ce vor reprezenta Brașovul la finala națională din 5 octombrie care se va desfășura tot la Brașov, în ceainăria Ceai et caetera.

 

Anul acesta, jucătorii au fost motivați prin acordarea următoarelor premii de la partenerii implicați în concurs:

1. Cutia.ro: Un joc Dominion in limba română, o extensie a jocului Carcassonne și un joc Citadele în limba română.

2. Librăria Okian: 3 ghiduri de călătorie în limba engleză pentru orașele: Sicilia, Malta și Amsterdam.

3. Ceainăria Ceai et caetera: 2 vouchere de consumație (în valoare de 30 de lei și 20 de lei) și vouchere ‘La un ceai comandat primești un al doilea gratis’ pentru toți participanții.

 

Felicitări tuturor celor care au ales să petreacă duminica la concurs și multă baftă în finală!

Alex Marcu (clasat al doilea la faza finală din 2011 și locul 5 la faza finală din 2012) s-a oferit să îî antreneze pe toți cei care doresc!

 
Viziteaza magazinul Lumeaboardgames.ro pe ShopMania
Un produs Device F.M.S.
Lumea Board Games © 2012