Design:
Sklepy internetowe

Zepter

 

Preturile afisate includ toate taxele

Livrare GRATUITA in Brasov.

Livrare GRATUITA in toata tara pentru comenzi mai mari de 250 RON.

12 RON | 20 RON cost de livrare prin curier rapid. ( 8 lei reprezinta cost ramburs)

6 RON cost de livrare prin Posta (nu include comisionul bancar).

Comenzile preluate pana in ora 16:00 sunt procesate in aceeasi zi. Cele primite dupa ora 16:00 sunt procesate a doua zi.

 

 

Star Wars: X-Wing – Jocul cu miniaturi

Star Wars: X-Wing – Jocul cu miniaturi
Producător: Fantasy Flight Games
Cod produs: Star Wars: X-Wing – Jocul cu miniaturi
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: Indisponibil
Preţ: 139 RON

 

citadels

 

X-Wing – Jocul cu miniaturi este un joc tactic al duelurilor aeriene, în care jucătorii controlează fie puternicele nave X-Wing ale Rebelilor, fie agilele nave TIE fighter ale Imperiului, lansându-le una împotriva celeilalte într-o alertă luptă în spaţiu. Cu miniaturile sale pictate şi incredibil de detaliate, X-Wing – Jocul cu miniaturi recreează în cele câteva scenarii de joc incluse unele dintre palpitantele scene de luptă spaţială din Războiul stelelor. Alege-ţi pe sprânceană echipajul, plănuieşte-ţi cu grijă manevrele şi du-ţi misiunea la bun sfârşit!
 
Indiferent de nava pe care ai ales-o, regulile din X-Wing înlesnesc un joc rapid şi „furios”, care te aruncă în mijlocul celor mai crâncene încleştări din Războiul stelelor. Fiecare tip de navă are propriul său cadran de manevre, care este folosit pentru a alege în secret o manevră şi o viteză de execuţie în fiecare tură de joc. După ce manevrele au fost selectate, fiecare cadran este dezvăluit iar manevrele sunt executate (începând cu cel mai puţin abil pilot). Aşa că, fie că te năpusteşti asupra inamicului ciuruindu-i scuturile cu o ploaie de lasere sau dansezi în jurul lui încercând să îţi fixezi ţinta, vei avea controlul deplin asupra navei tale pe tot parcursul tensionatelor dueluri aeriene.
 
Star Wars: X-Wing soseşte cu trei misiuni unice, fiecare dintre ele având propriul set de condiţii de victorie şi reguli speciale; o gamă largă de misiuni din care doar piloţii ageri şi versatili, care ştiu să folosească un arsenal vast de tactici, vor ieşi victorioşi. Mai mult, niciun joc nu va semăna cu altul, graţie unei multitudini de opţiuni de personalizare, manevre variate şi posibile deznodăminte. De exemplu, avariile provocate sunt determinate prin aruncări de zar, şi aplicate cu ajutorul unui teanc de cărţi de avarie amestecate în prealabil. Pentru unele lovituri suferite de nava ta, va trebui să tragi o carte care desemnează o anumită penalizare. De pildă, poate că sistemul tău control al propulsiei a fost avariat, afectându-ţi abilitatea de a executa anumite manevre. Sau poate că o defecţiune a armelor survenită în cel mai prost moment posibil îţi va limita capacităţile ofensive. Sau, şi mai rău, poate că pilotul tău a fost rănit, fiindu-i afectată puterea de concentrare asupra luptei pe viaţă şi pe moarte în care a fost prins…
 
Setul de bază Star Wars: X-Wing include tot ce vă trebuie să începeţi duelul spaţial: scenarii de luptă, cărţi şi miniaturi de nave complet asamblate şi pictate. Însă, mai mult decât atât, setul de reguli uşor de învăţat pune bazele unui sistem de joc la care poţi adăuga (cu ajutorul extensiilor) navele şi personajele tale preferate din universul Războiului stelelor.
 
 
Numar minim jucatori
Numar minim jucatori 2
Numar maxim jucatori
Numar maxim jucatori 2
Durata aproximativa
Durata aproximativa 45 min
Varsta minima
Varsta minima 14 ani

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Etichete: star wars, x-wing, miniaturi,
Comentarii
Viziteaza magazinul Lumeaboardgames.ro pe ShopMania
Un produs Device F.M.S.
Lumea Board Games © 2012